Skadedyrsanering

SKADEDYRSANERING

Veggdyr og andre skadedyr er et voksende problem over hele verden. Jo mer vi reiser, desto større er faren for spredning av disse insektene. Det finnes flere forskjellige systemer mot skadedyr på markedet, men Corroventas profesjonelle varmesystem sanerer raskt, enkelt og uten kjemikalier.

BRUKERVENNLIG OG DISKRÉ

Systemet leveres komplett med en H4 ES varmemaskin, med fjernstyring via SuperVision®, sensorer og et isoleringstelt med tilhørende isoleringsgulv og teltstativ. Systemet har få komponenter og er derfor enkelt både å installere og håndtere. Isoleringsteltet og den tilhørende vesken er diskré utformet for mest mulig diskresjon overfor hotellgjester eller naboer.
Varmemaskin H4 ES har et tydelig display med et brukervennlig grensesnitt. Ønsket temperatur og prosesstid stilles enkelt inn i forbindelse med installasjonen, og så sender SuperVision® informasjon via sms eller e-post når riktig temperatur eller tid er oppnådd.

RASK OG KJEMIKALIEFRI SANERING

Skadedyrsanering med varme er en effektiv metode som ikke krever noen kjemikalier som kan være helseskadelige. Takket være den kraftige varmeren med boostfunksjon og det høyisolerte teltet oppnås den ønskede temperaturen raskt. Varmeren har dessuten en etterkjøler som gir en jevn senking av temperaturen når saneringen er ferdig, noe som er skånsomt for møblene.